- Annonce -

Magasingaarden i Faaborg er ligesom mange andre spisesteder i landet hård ramt af coronakrisen. Når telefon ringer, så er det oftest endnu en aflysning af et planlagt selskab, så nu omdannes restauranten midlertidigt til en butik med krukker, potter, planter og brugskunst.

– Vi har tidligere drevet brugskunstbutikken Carlsminde på vores privat adresse, så det lå ikke så langt væk at være lidt kreativ i denne situation, fortæller Linda Stærke fra Magasingaarden.

Første åbningsdag er torsdag i denne uge, og herefter er der åbent alle dage fra kl. 12-17, indtil det igen bliver muligt at drive restaurant, som Linda Stærke udtrykker det.

Der er allerede masser af brugskunst klar til åbningen denne torsdag.

– Der har været mange snakke mellem min mand Peter og jeg. Hvad skal vi gøre? Hvor længe skal vi vente? Da endnu en konfirmation blev aflyst inden påske, så blev vi enige om, at nu er det tiden. Så jeg har haft fat i alle mine tidligere kontakter, og fået handlet ind til at fylde vores store lokale ved Torvet, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, fortæller hun.

På sigt bliver der måske også mulighed for at købe en såkaldt gå-kaffe en eller en sandwich til at tage med hjem.

Restauranten har gjort brug af flere hjælpepakker, ligesom tre ansatte er sendt hjem, så selv om det uden tvivl bliver hyggeligt at slå dørene op til den nye pop-up butik, så glæder parret sig til igen at kunne vende tilbage til køkkenet og tage i mod spisende gæster.

Forhåbentligt bliver der stadig tid til at klø hunden Toy bag ørerne, når den nye butik åbner.

– Jeg håber, at udendørs servering snart bliver tilladt, så vi kan komme i gang til sommer, og på den måde redde lidt af det tabte, men nu gør vi hvert fald noget, slutter hun.

- Annonce -