- Annonce -

Før påske havde over 200 støttet kampagnen “Faaborg hjælper Faaborg”. De første 100 T-shirts er netop blevet færdige, og i denne uge vil deres nye ejere blive kontaktet pr. mail. Men du kan fortsat støtte det gode formål, som skal hjælpe det lokale handelsliv gennem coronakrisen.

Faaborg: Der er fortsat god opbakning til kampagnen “Faaborg hjælper Faaborg”, som Det Rigtige Faaborg og Ugeavisen Faaborg har søsat for at hjælpe det lokale butiksliv gennem coronakrisen.

– Vi har i hvert fald rundet de første 200 solgte T-shirts, kunne Henrik Poulsen fra Det Rigtige Faaborg således meddele lige inden påske, da denne ugeavis skulle trykkes.

Og tallet kan jo sagtens være steget i løbet af påskedagene.

Jeppe Holm og Kasper Christensen i fuld gang med tryk af t-shirts.

Det hele går ud på, at for hver T-shirt, der bliver købt, bliver der lagt 100 kroner til side i en pulje, som enten skal bruges på en stor fest på Torvet, når coronakrisen er overstået, eller på at nedsætte kontingentet for medlemmerne af Vores Faaborg & Egn.

Det er lige nu til afstemning på Facebook-siden “Faaborg hjælper Faaborg”, så det kan alle få indflydelse på ved at stemme.

Lige før påske stod det fortsat meget lige – med et lille forspring til en fest på Torvet.

De første 100 T-shirts er nu klar, og deres ejere vil blive kontaktet på mail i denne uge. De næste følger hurtigst muligt.

Du kan fortsat købe T-shirts på nettet via denne hjemmeside: https://www.fiordstyle.dk

Og du kan støtte kampagnen ved at indbetale et beløb direkte på Mobilepay til nummer 58794.

- Annonce -