Det er stadig muligt at sikre sig et eksemplar af Faaborg hjælper Faaborg-t-shirten og samtidig støtte det lokale handelsliv.

Faaborg: Der blev travlt i webshoppen, da Det Rigtige Faaborg og Ugeavisen Faaborg for nylig lancerede kampagnen Faaborg Hjælper Faaborg og samtidig satte en t-shirt med det gode budskab til salg .

136 t-shirts med ”Faaborg hjælper Faaborg”-logoet er fredag allerede langet over den digitale disk, og de kommer forhåbentlig til at pryde bybilledet, når Faaborg igen åbner op efter coronakrisen, og t-shirterne finder frem til deres nye ejere.

- Annonce -

Konceptet i kampagnen er, at for hver t-shirt, der bliver købt, lægger vi 100 kr. til side i en pulje, der skal puste livet tilbage i Faaborg. Skulle der blive penge til overs fra produktion og distribution, ryger de selvfølgelig også i puljen.

Når kampagnen slutter, bliver det afgjort, om pengene skal bruges på en stor fest på Torvet, eller på at nedsætte kontingentet for medlemmerne i Vores Faaborg & Egn. Afstemning er i gang på Facebook-siden ”Faaborg hjælper Faaborg”. Lige nu står de to valgmuligheder stadig tæt – så der er god mulighed for at kunne påvirke slutresultatet. Det er bare at gå ind at sætte din stemme, der hvor du tænker, pengene vil gøre mest gavn for byen og handelslivet.

Initiativtagerne bag kampagnen glæder sig over den gode opbakning, og noterer sig også, at der er flere virksomheder, der har valgt at købe til deres ansatte også.

– Det er vi selvfølgelig rigtig glade for. At kampagnen er blevet så godt modtaget, siger noget om, at vi står sammen, når det gælder her i byen, og at mange er villige til at bidrage, så vi også har en god handelsby, når denne krise er ovre, siger Henrik Poulsen fra Det Rigtige Faaborg.

Ønsker man at støtte kampagnen med et beløb direkte, kan det ske via mobilpay på nummer 58794.