Kristoffer Barstad kan hjælpe dig gennem it-bøvl, og det honorar, han skulle have haft, doneres til Faaborg Hjælper Faaborg.

Det er ekstra surt, hvis din computer eller telefon går ned, nu hvor coronavirus gør forbindelse til omverdenen så afhængig af digitale virkemidler. Men der kan være dobbelthjælp at hente, for it-supporter Kristoffer Barstad, tilbyder nu sin assistance, hvis du støtter kampagnen “Faaborg Hjælper Faaborg” med det honorar, han ellers skulle have haft.

– Jeg sad over morgenkaffen hjemme på Mølledammen. Min kæreste, Ann-Sofie Mygind Andersen, har barsel med vores lille søn på et halvt år, og jeg selv er sendt på ferieafvikling fra mit studie til datatekniker på Syddansk Erhvervsskole.

For vores lille familie, minder det hele egentlig lidt om ferie: Jeg har tid til overs og kan ikke lade være med at tænke på alle dem, som er hårdere ramt af, at Danmark er lukket ned, end vi er. Jeg spurgte mig selv, hvor jeg mon kan gøre en forskel, og det, jeg har forstand på, er IT-support. Det var Ann-Sofie, der opdagede kampagnen “Faaborg Hjælper Faaborg”. Det er et super initiativ, som jeg gerne vil være en del af, forklarer 28-årige Kristoffer Barstad.

Han giver her et par konkrete eksempler på, hvad han kan hjælpe med:
– Vil din computer ikke starte, og har du mistet nogle vigtige filer, kan jeg med stor sandsynlighed genskabe dem, så du kan få flyttet dem over på en anden enhed.
– Er din computer langsom, kan jeg også her med stor sandsynlighed finde en løsning, der gør, at du kan arbejde uden at sidde med for meget ventetid.- Er du udfordret med alle de nye digitale platforme, som du skal forholde dig til, og mangler du råd og vejledning til at manøvre i dem, kan jeg også hjælpe med dette.
– Sidder du ved computeren og oplever, at du ikke kan komme videre? Så kan jeg via fjernstyring hjælpe dig sikkert frem.Meget af den service,

Kristoffer Barstad tilbyder, vil kunne klare via fjernstyring, men kræver hjælpen fysisk fremmøde, følges sundhedsmyndighedernes forholdsregler i forhold til smittespredning.

Lige nu læser Kristoffer Barstad for at specialisere sig inden for RPA, Robotic Process Automation, og håber på at komme til at arbejde med kommunikation og projektstyring, når engang coronakrisen har sluppet sit tag i Danmark, så han kan komme videre med sin uddannelse.

It-specialisten stammer oprindeligt fra Jylland, men var flyttet til Odense, da han mødte Faaborg-pigen, Ann Sofie Mygind Andersen. Parret har nu to børn sammen, en pige på to et halvt år, og en søn, der altså kom til verden for et halvt år siden.

Hvis du har brug for Kristoffer Barstads hjælp til drilsk IT-udstyr, kan du fange ham på mail krba@rdafyn.dk, eller telefon 20 64 89 01. Hvad du skal donere til “Faaborg Hjælper Faaborg”, finder I ud af sammen.

Har du også lyst til at støtte kampagnen “Faaborg Hjælper Faaborg” , eller har en idé til hvordan vi samler penge til formålet, så hører vi meget gerne fra dig

- Annonce -