- Annonce -

Som en direkte følge af myndighederne opfordringer om at blive hjemme i den grad det er muligt, tilbyder flere lokale butikker og supermarkeder nu at bringe ud til folks hovedør.

Det gælder blandt andet Tallerkengalleriet i Faldsled, hvor man har lavet en liste med 76 varenumre som man i første omgang kan få leveret fredag i postnumrene 5600 og 5642. Shopper man for mindst 350 kroner er leveringen gratis, ellers må man betale 10 kroner, for at modtage varerne på dørtrinnet.

Måske du vil slå to fluer med eet smæk? Nu kan du BÅDE få en masse lækkerier bragt hjem uden selv at skulle ud – OG…

Slået op af TallerkenGallerietMandag den 16. marts 2020
Se alle varerne og læs mere om initiativet herover

Også hos Flow Living på Torvet i Faaborg er man klar til at levere varerne hos kunderne, når de nu ikke kommer i butikken i samme grad som tidligere.

– I denne corona-tid må vi tilpasse os.
De fleste kunder vælger at blive hjemme for at undgå unødig kontakt. Det forstår vi godt, så vores nye midlertidige service er at bringe varer ud til dig gratis, så hvis du ønsker at købe noget i vores butik, kan du skrive en besked til os på facebook eller kontakte os på 26 27 28 93, hedder det på butikkens facebookside.

I Dagli’ Brugsen i Millinge har man valgt at udvinde antallet af vareture.
Så man nu bringer varer ud både tirsdag og fredag. Man skal bare huske at bestille sine varer mindst dagen før, så havner de på ens hjemadresse.

Hos Landslagteren Mad Med Mere er slagtermester Kenneth Guldhammer også klar med gratis levering til alle kunder i 5600 Faaborg.

– Vi leverer mellem kl. 12-16 alle ugens dage dog undtaget søndag, man skal bare bestille på telefon inden kl. 11 samme dag, fortæller Guldhammer.

Bor man ikke i 5600, kan man stadig få leveret mod et mindre gebyr.

Hos Korsvejens Blomster er pigerne klar med forkælelse leveret til døren.

Pigerne leverer en buket blomster, en flaske vin, samt lidt chokolade lige til døren, til en der har brug for lidt opmuntring i disse tider.
Prisen er 200 kr. for det hele inklusiv levering i 5600 og 5642.

– Skriv en besked til os, eller ring på 62619999, og giv os et navn og adresse, samt tekst til kort, og betal 200kr på mobilepay 69589, så bringer vi den ud til eller for dig fredag, fortæller Tina Skov fra butikken.

- Annonce -