- Annonce -

Erhvervsmanden Jens Sylvest er gået bort 57 år gammel.

Den karismatiske erhvervsmand, lokalpatriot og Mercedes-entusiast er pludselig sovet ind under en ferie med sin kæreste Anne Hansen i Egypten.
Det bekræfter en betroet medarbejder fra Sylvest Trading torsdag formiddag.

Det er ikke længe siden, at Jens Sylvest overfor Det Rigtige Faaborg fortalte, hvordan han havde planlagt alt omkring sin død ned til mindste detalje, og også havde fået fremstillet en kiste udformet som sin elskede Mercedes Adenauer.

Her afslørede Jens Sylvest også, at han havde en afslappet forhold til døden.

– Det er jo en ting, der er sikkert, når vi bliver født. Det er, at vi skal dø, men der er bare ikke nogle, der rigtig vil snakke om det, eller sådan forbereder sig på det, men nu kan jeg jo sige, at jeg er forberedt, fortalte Sylvest.

– Jeg har været forberedt på at dø i mange år. I 1999 fik jeg besked om at jeg ikke havde så mange år tilbage at leve i, men dagen er ikke rigtig kommet endnu, så vi ser hvor mange år der går, spøgte han.

Det er dog ikke kun kisten, der er på plads til den sidste rejse.
Jens Sylvest sørgede nemlig også for at have den rigtige rustvogn i garagen, så han havde sikkerhed for, at den sidste køretur blev i en Mercedes.

– Jeg skal være sikker på at jeg kører de sidste meter i en Mercedes, så jeg ikke ender i en Ford, fortalte han dengang i december 2019 med et grin.

- Annonce -