Sofie Valentin Egemose og hendes mand Patrick er sammen med deres to børn på 4 år og 10 mdr. flyttet til Faaborg efter at have boet i Odense i fem år. Nu vil hun gerne lave en ugentlig legestue for områdets børn mellem 0 og 5 år.

– I Odense er der mange af sådanne tilbud, og nu savner jeg et i Faaborg.
Derfor håber jeg, at nogle har lyst til at være med til at starte en legestue op. Jeg tænker, at vi kunne mødes til leg og hygge søndag formiddage kl. 10. Helt uforpligtende, uden tilmelding og naturligvis gratis, forklarer Sofie.

Indtil vindere har hun talt med biblioteket i Herregårdscenteret om muligheden for at afholde legestuen der, men på sigt håber hun at få et lokale, hvor de legende poder og deres forældre kan være dem selv.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Hvis nogen kender til et lokale, hvor vi må være, så vil jeg meget gerne høre fra dem. Håbet er, at vi bliver en 10-15 børn med forældre, så hvis man har et sted, der kan rumme det, så sig endelig til, lyder opfordringen fra Sofie.

Første formiddag med sanglege, leg og hygge er torsdag den 13. februar kl. 10 på biblioteket. Fremover bliver legestuen om søndagen, men grundet vinterferie, så lyder startskuddet til første legestue en torsdag.

Hvis man har lyst til at læse mere eller tilkendgive sin interesse i en sådan legestue, så har Sofie Valentin Egemose oprettet en facebookgruppe med titlen: Legestue Faaborg.