- Annonce -

Den kulørte slikbutik Sukkerstangen i Grønnegade åbner ikke igen.

Den triste besked kunne man lørdag formiddag læse på butikken facebookside. Her skrev indehaver Rikke Melgaard:

Vi har talt og regnet, og regnet og talt – og lige meget hvordan vi sætter tallene sammen, bliver resultatet det samme. Avancen på slik er for lille og kolli størrelserne er for store. Vi har derfor taget den triste beslutning, at vi ikke åbner igen efter ferien. Tak til alle der har støttet op om butikken, vi vil savne det hyggelige fredagsbobler ritual. 
Vi går nu over til plan B og begynder at spise af varelageret.

Kort efter meddelelsen om lukningen af butikken, var mange hurtige med kommentarer, hvor de tilkendegav deres ærgrelse over lukningen.

Indehaver Rikke Meldgaard fortæller overfor Det Rigtige Faaborg, at hun fremover kommer til at arbejde i NOHR.

– Jeg har fået et nyt job. Jeg er så heldig, at de kan bruge mig i NOHR, når de åbner igen. Jeg skal være i butikken, stå for facebook, Instagram og så videre. Det glæder jeg mig meget til. Jeg elsker at stå i butik, og har fundet ud af, at jeg er ret god til det med sociale medier, fortæller hun.

Hun fortryder dog på ingen måde tiden med Sukkerstangen.
– Det har været rigtig sjovt og lærerigt at åbne og drive butikken. Vi havde selvfølgelig håbet og troet på, at økonomien ville være bedre, især da vi hverken betaler husleje eller løn, men avancen er desværre for lille, og kolli størrelserne er bare for store, og måske er Faaborg også for lille til sådan en specialbutik, siger Rikke Meldgaard.

Hvad der kommer til at ske med lokalerne, ved hun endnu ikke.

– Vi har ikke nye planer for lokalerne, måske med tiden indrager vi dem i beboelsen, men det er jo ikke fordi vi mangler plads, slutter hun med et smil.

Sukkerstangen åbnede den 30. marts 2019, og nåede altså at eksistere ni måneder i Faaborg.

- Annonce -