- Annonce -

De lokale kvinder kan godt begynde at glæde sig.
Måske gælder det i virkeligheden også deres mænd.

Omkring 1. maj åbner en ny stor lingeri-butik i Faaborg, og der venter hele 140m2 med alt i undertøj, nattøj, strømper og badetøj.
Adressen bliver Østergade 28, hvor Sommergalleriet i dag ligger.
Lokaler der tidligere har huset Røde Kors, Station 28 og Svends Radio.

Butikken får navnet Lingeri By Storm, og det er den mangeårige faaborgenser Pia Storm, der står bag det nye mekka i blonder og bløde underdele til kvinder i alle aldre.

– Da undertøjsbutikken Tit-Tit lukkede, var jeg ikke tvivl, nu skal det være. Jeg er 59, og har drømt om livet som selvstændig i mange år, drømmen er bare aldrig blevet til virkelighed, i hvert fald ikke før nu, fortæller Pia Storm.

Hun har tidligere været ansat på Børnebiblioteket i Grønnegade, har været i børnetandplejen inden hun senest blev uddannet social- og sundhedshjælper. Det er dog ikke kun i Faaborg Pia Storm har slået sine folder de sidste mange år, det er således blevet til årelange ophold i både Grønland, Mozambique og USA

Pia Storm overtager de store butikslokaler den 1. februar, og så rykker hun ind sammen med en stylist, der får en bunden opgave, hun allerede kender:
Få lokalerne til at ligne en bestemt lingeributik i Skive på en prik.
– Min mand og jeg har rejst land og rige rundt for at finde inspiration til butikken, og i Skive fandt vi en butik med det helt rigtige udtryk, så jeg fik kontakt til deres stylist, og nu kommer hun og laver min butik mindst ligeså lækker, smiler Pia Storm.

Når Lingeri By Storm åbner omkring 1. maj, bliver det med to ansatte i butikken, nemlig Pia Storm selv og en lokal pige med erfaring fra butiksverdenen. Selv om varerne på hylderne er til kvinder, så lover Pias mand Ole Storm, at der også bliver noget for mændene at komme efter.

– Ja, jeg har lovet at stå for en række “mande-events” med øl og hotdogs, og for eksempel invitere Round Table eller Faaborg ØHs erhvervsklub indenfor til mandehygge i forbindelse med Valentins Dag eller ligende, slutter Ole Storm.

- Annonce -