- Annonce -

Den kommende Far til Fire-film skulle egentlig have været optaget på Gran Canaria.

Men da filmens producenter mødte Jim Lyngvilds mand Morten Paulsen på Ravnsborg, så blev både destination og manuskript ændret.

Lyngvilds vikingeborg ved Korinth var simpelthen den perfekte ramme for den 20. film om Far (Martin Brygman), og de mange prøvelser han og familien må stå igennem.

Manuskriptet blev fyldt med vikinger, Anders Lunds Madsen og Signe Lindkvist hyret ind som vikinger-terapeuter, og så var kursen sat.

Netop i disse dage bliver der optaget på livet løs på Ravnsborg, alt i mens de vanlige indbyggere, Jim Lyngvild og Morten Paulsen er fortrukket til et sommerhus ved Dyreborg.
I øvrigt ikke noget der huer Lyngvild, lod han forstå.

– Dyreborg er dejlig, men jeg kan ikke finde ud af at være i sommerhus, jeg har det som om jeg har ferie, og det er jeg ikke ret god til så længe ad gangen, lød det fra tusindkunstneren, da han for en stund var hjemme i de vante omgivelser.

Martin Brygman var i højt humør og lykkelig for at filmen skulle optages på Sydfyn.

– Der har været talt om både Grønland og Gran Canaria, men jeg fedter altså ikke for jer, når jeg siger, at jeg er glad for vi endte på Sydfyn. Jeg synes, det er noget af det smukkeste Danmark, man kan opleve. Jeg har taget min cykel med, og regner med at skulle en tur til Svanninge Bakker. Det har jeg hørt skulle være godt, forklarede den karismatiske skuespiller.

Vikinge-terapeuterne Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen var i højt humør på settet.
Signe Lindkvist var misundelig på Lund Madsens kostume.

– Se hans hår og skæg. Når vi andre bruger 100 år på at blive klar til optagelser, så møder han jo bare op og træder ind foran kameraet, det er lidt unfair på en måde, drillede hun.

I forbindelse med dagens pressemøde på Ravnborgs blev filmens handlings også præsenteret:

Den ellers så sammentømrede familie er denne gang i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel.

Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge.

I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene.

Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser.

Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil.

- Annonce -