Torsdag aften blev årets udgave af Outdoor Sydfyn skudt i gang ved Havnebadet i Faaborg.

Her løb cirka 600 løbere afsted på den 2.4 km lange rundstrækning i midtbyen, Østerbrogade, Voigts Minde og Langelinie

Rigtig mange kommunalt ansatte havde valgt at bruge dagen på hyggelig aften i kollegaers selskab, og med små 500 par fødder der til daglig betræder de kommunale gulve, så udgjorde de også overlegent det største “firmahold”.

Hele weekenden er der aktiviter med pladsen ved Havnebadet som udgangspunkt, og der venter rigtig mange såkaldte try-it aktiviteter, som alle og en hver kan benytte sig af og på den måde få lov af snuse lidt til en ny sportsgren.

- Annonce -
Vores fotograf Jørn Ungstrup var på pletten under hele løbet torsdag aften, og her kan du nyde den store billedeserie fra årets Team Run.

Klik på billederne, og se dem i stor størrelse.