- Annonce -

Nu ser en ny forening for gamere dagens lys i Faaborg.

Dine børn eller børnebørn er sikkert habile brugere af både ipads, telefoner og computere. Mange børn og unge bruger timer og atter timer på at spille spil – at game.

Det er hverken skadeligt eller giver voldelige børn, det viser alle nyere undersøgelser. Men det er vigtigt, at vi sikrer os en sund og god spillestil med henblik på godt sprog, god moral og etiske spilleregler.

Dette vil Faaborgs nye forening Faaborg Esport gerne have fokus på. Som forældre til børn der selv spiller spil som Counter Strike og Fortnite, har vi set et stort potentiale, i at skulle guide børnene til sunde spillevaner, og vores drivkraft for dette er stor, hedder det i en pressemeddelelse.

Fra tanker til vision, til planer, og nu udlevelse, har vi arbejdet hurtigt, for Esport er i rivende udvikling, og det er NU vi kan sætte Faaborg på det digitale landkort.

Foreningen kommer til at have til huse i Forum Faaborg – først i midlertidige lokaler og derefter, efter en renovering, i den gamle skydekælder. Her vil der være plads til 20 computere når det hele står klart. Planen er at eleverne ikke selv skal medbringe udstyr, men derimod spille på foreningens computere. Faaborg Esportsforening er IKKE en netcafè og derfor vil det være trænere, der står for undervisningen i Esport. Der vil i foreningen ligge et årshjul som tydeligt beskriver den progression eleverne skal igennem. Foreningen vil i starten tilbyde de mest populære spil, men med det i mente, at sker der nyt på spillefronten eller ønsker eleverne andre spil er der mulighed for dette.

Folkene bag den kommende forening er i gang med at finde trænere, medlemmer og  sponsorerer, som vil være med til at gøre det endnu mere attraktivt for Faaborgs børn og unge. I den forbindelse afholdes der orienteringsmøde, hvor interesserede kan komme og høre om visionerne for Esport i Faaborg, og selv blive en del af foreningen.

Der er allerede det antal bestyrelsesmedlemmer, der skal til for at holde stiftende generalforsamling, men det skal ikke holde andre tilbage, hvis de gerne vil i bestyrelsen og kan bidrage med noget i forhold til Esport, lyder det videre.

Orienteringsmødet kommer til at foregå i Forum Faaborg: Torsdag den 25/4-19 fra kl.18.00-19.00.

Du kan via begivenheden på Faaborg Esports facebookside give tilkende, om man deltager eller bare like siden, for at holde sig opdateret.

Mere information fås hos: Thomas Greve 21 25 17 01

Se facebooksiden for Esport Faaborg: https://www.facebook.com/faaborgesport/

- Annonce -