- Annonce -

17-årige Søren Erik Olsen er udtaget til U18-landsholdet i Polokajak, men mangler penge for at kunne hoppe i landsholdsdragten.

Sporten er nemlig ikke begunstiget af store sponsorer, så de enkelte landsholdsspillere skal selv finansere udstyr, rejse og ophold til europamesterskaberne i Helmond.

Det betyder, at Søren siden sin udtagelse til landsholdet har kæmpet for at skaffe de 25.000 kr. der skal til fo at kunne indfri drømmen om at repræsentere fædrelandet.

De 18.000 kr. er i hus, men det unge talent mangler altså stadig 7.000 kr. for at kunne booke billetten til mesterskaberne.

– Rigtig mange har allerede støttet, men jeg håber at kunne få lige den sidste støtte, så jeg kan deltage i mit første mesterskab på landsholdet, det vil være virkelig stort, fortæller Søren Erik Olsen.

Søren Erik Olsen er vokset op i Faaborg, har 10 års jubilæum i Faaborg Havkajakklub, er stadig hyppig gæst hos forældrene i Diernæs, og har de seneste somre arbejdet hos Vaffelbageren i Faaborg.

– Jeg har kun dyrket sporten i halvandet år, men har altså gjort det så godt, at landstræneren har fået øjnene op for mig, og det er jeg selvfølgelig stolt af, og håber at kunne tage med til EM her i påsken.

Vil du støtte Søren i bestræbelserne på at samle de nødvendige penge sammen, kan han kontaktes på tlf.: 42 34 26 70, hvor du kan høre om mulighederne som sponsor. Alternativt tager taknemmeligt han i mod små eller store beløb via mobilepay på 42 34 26 70.

Den unge kajakroer er i gang med en uddannelse på søfartskolen i Svendborg, og ambitionen er på sigt at blive maskinmester.

Selve sporten beskriver han som håndbold i kajakker, men lidt mere agressivt og med masser kropskontakt. Der er cirka 2.500-3.000 aktive polokajak-spillere herhjemme, hvor Odense og Nyborg er de store klubber på Fyn, mens forskellige efterskoler har mindre hold, der prøver kræfter med sporten. Håbet er, at Polokajak i nær fremtid bliver en del af det olympiske program.

 

- Annonce -