- Annonce -

Horne Skytteforening har i den forgangne weekend deltaget UNGDOMS DM 2019 i Vingsted på 15 meter, og er kommet hjem med medaljer i alle discipliner.

På holdet i BK var Helene Eckardt, Nikolai Ehrhorn, Lukas Rosenkjær og Emil Nielsen. Holdet vandt sølv på både luft og cal. 22, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Nikolai Ehrhorn fik endvidere en individuel sølvmedalje, da han kvalificerede sig til finalen på cal. 22 og endte med en flot sølvmedalje efter en tæt og spændende finale, med kun 0,1 point op til vinderen.

På juniorholdet var Emma Klinck, Sara Kirstine Jensen, Simon Rosenkjær og Nikolai Kling Larsen. De vandt med holdet, guld på luft og sølv på cal. 22.

Emma Klinck kvalificerede sig til finalen i juniorrækken på cal 22, hvor hun vandt sølv, med kun 0,1 point op til guldmedaljen, i en lige så spændende og nervepirrende finale.

Derudover vandt Emma også individuelt en delt sølvmedalje på luft i danmarksmesterskabet og en delt sølvmedalje som klassevinder.

I alt fik hun seks medaljer med hjem fra dette års DM, da hun sammen med landsdelsholdet for Fyn vandt Guld. Dette hold bestod af 20 skytter, hvoraf de syv er fra Horne Skytteforening, nemlig, Emma Klinck, Helene Eckardt, Sara Kirstine Jensen, Simon Rosenkjær, Nikolai Kling Larsen, Emil Nielsen og Nikolai Ehrhorn.

Ialt blev det til 27 medaljer til Horne skytteforening, som var repræsenteret af 11 skytter.

Foto: Privat

 

- Annonce -