- Annonce -

På pressemøde fredag morgen kunne Ole Billum og Jeppe Holm afsløre, at Faaborg inden længe får en ny stor Intersport.

Ole Billum har købt butikslokalerne på Torvegade 12, der husede Danske Bank frem til 2007 og senest LeBock fodtøj, der lukkede i 2012.

Torvegade 12 der længe har stået tomt.

Nu bliver der atter liv i den markante bygning, når Intersport med lokale Jeppe Holm i spidsen rykker ind i de cirka 700 m2 store lokaler. Heraf bliver små 400 m2 til butik, mens resten skal bruges til lager, kontor og til at lave tryk på tøj.
I dag er butikken klemt inde på 180m2.

Planen er, at der inviteres til åbningsfest og reception den 30. maj (Kristi Himmelfartsdag), så håndværkerne går i gang allerede i dag eller mandag, fortæller Ole Billum.

Den eksisterende Intersport-butik lukker ikke, men fortsætter som outlet-butik med tøj og sko fra kæden.

Om årsagen til at Ole Billums har investeret i ejendommen, siger han:
– Jeg har Intersport-kæden inde i andre af mine ejendomme blandt andet i Odense, og har altid haft et godt samarbejde med ledelsen. De har længe gerne ville satse stort i Faaborg, så måtte jeg jo prøve, at hjælpe dem med at finde de rigtige lokaler, det mener jeg så er lykkes nu, fortæller ejendomsinvestoren.

Ole Billum har igen været på indkøb i Faaborg.

Ole Billum sørger for klargøringen af lokalerne, der får den helt store overhaling, inden Jeppe Holm og kollegaerne flytter ind.

– Jeg glæder mig helt vildt. Det her bliver SÅ godt. Intersport er klar til at afprøve et helt nyt butikskoncept i Faaborg, det ser jeg frem til at blive frontløber på. Vi får så meget mere at vise frem, og får forskellige niche-afdelinger for blandet andet løbere og tennisfolket. Samtidig vil vi kaste endnu flere kræfter i Sport-direct delen, der handler om beklædning til erhverv, merchandise og ligende, forklarer Jeppe Holm.

Jeppe Holm ser frem til at slå dørene op til sin nye butik.

Ombygningen af butikken betyder blandt andet, at der kommer skydedøre i begge sider af lokaler, så der også bliver adgang fra p-pladsen ud mod Grønnegade.

Fotos: Jørn Ungstrup

- Annonce -