- Annonce -

Onsdag aften havde Faaborg ØH indkaldt til pressemøde i Forum Faaborg forud for pokalkampen mod mægtige Ajax København.

Der gik et lettelsens suk igennem lokalet, og der lød klapsalver, da Faaborg ØH formand Jens Blom kunne præsentere en forlængelse af samarbejdet med den populære træner for førsteholdet i 2. division Johnny Hvid Sunesen.

Den ambitiøse styrmand har sagt ja til at forlænge samarbejdet med Faaborg ØH i et år.

–  Jens og jeg har haft nogle lange dybe samtaler om fremtiden. Vi skulle være helt sikre på, at mavefornemmelsen var rigtig hos os begge, og at vi var enige om målsætningen. Det var vi. Så derfor står vi her i dag med en ny aftale, sagde Johnny Hviid Sunesen.

Klubben kunne samtidig præsentere to nye spillere til den kommende sæson, hvilket også er bydende nødvendigt efter afgangen af profilen Andreas Pihl.

Der er tale om to markante HC Odense-spillere, der fra næste sæson trækker i Faaborg ØH-trøjen, og får hjemmebane i Forum Faaborg.

Man skal nok være mere end almindelig håndboldkyndig for at navnene Andreas Banggaard  og Magnus Nowak siger en noget, men der er tale om to unge fremadstorende talenter, der er klar til at tørne ud for de blå-hvide fra næste sæson.

Andreas Banggard er 24 år, og kan spille både venstre back og playmaker, og så har han en arm med masser af mål.


Magnus Nowak er 20 år, og spiller pladserne som højre back og højre fløj.
Han har spillet kampe 12 u-landsholdet, og bliver beskrevet som et stort talent.

Trofaste Faaborg ØH følgere vil dog kende ophavet til Andreas Banggaard.
Farmand er nemlig rutinerede Jesper “sheriffen” Schmidt , der i fem år var publikums-darling i Faaborg, da klubben tog turen op igennem rækkerne.

 

 

- Annonce -