Siden bylivskoordinator Marie Louise Bøgh Larsen sagde op i december 2017, har den kreative konsulent Stine Mjaaland stået alene spidsen for foreningen Vores Faaborg & Egn.

Fra den 1. april er det slut.

Her tiltræder 44-årige Signe Pardorf Nielsen stillingen som Bylivs- og erhvervskoordinator, mens Stine Mjaaland fremadrettet kaster alle kræfter i den kreative udvikling.

- Annonce -

Signe Pardorf kommer fra et job som fritidskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune, og er nok især kendt fra sit store arbejde i forbindelse med Outdoor Sydfyn.

Signe Pardorf Nielsen er valgt til jobbet efter samtaler med tre lokale kandidater.

– Vi gik ud og håndplukkede tre gode kandidater til jobbet og inviterede dem til samtale.
Det var tre gode emner, men vi synes, at Signe har alt det, vi ledte efter. Hun har et stærkt netværk, god energi, godt humør, og så er hun ikke bange for at gå ud og “banke” døre ind, fortæller den fungerende formand i Vores Faaborg & Egn Mads Holdgaard.

Signe Pardorf Nielsen ser frem til at komme i gang med arbejdet i foreningen, der arbejder på at samle kræfterne hos turisterhverv og handelsliv.

– Jeg glæder mig helt vildt til, at komme i gang med løfte de opgaver der ligger, og brænder for at lave eventskabende aktiviteter, som jeg har været med til i Outdoor Sydfyn. Det bliver også fedt at kunne centrere hele sit arbejdsliv om Faaborg, siger Signe Pardorf om begrundelsen for jobskiftet.

Når hun selv skal skitsere de vigtige opgaver der venter ret forude, nævner hun:
– Vi skal have samlet turisme og erhverv, fusionen af de store foreninger skal helt i mål.
– Der skal flere medlemmer med i foreningen.
– Vi skal have skabt nogle fede sommeraktiviteter.
– Der skal laves et årshjul med årets events og aktiviteter.

Det bliver også Signe Pardorfs opgave at hjælpe iværksættere videre til “Egnens Hule”, hvor det er muligt at få sparring, tips og måske også økonomisk bistand til sine iværksætterdrømme.