- Annonce -

Faaborg Golfklub fået ny chefgreenkeeper, nemlig Søren Nielsen, som efter knap 10 års fravær er ”vendt hjem” til golfbanen i Svanninge Bakker.

Klubben har ry for altid at have en smuk og velplejet bane, og det ansvar er nu lagt i hænderne på Søren Nielsen.

Søren er 49 år og er opvokset i Korinth, hvor han i dag bor sammen med sin kone Rikke og deres 2 børn på 12 og 15 år.

Søren er oprindeligt udlært bygnings- og landbrugssmed, og efter en periode i udviklingsafdelingen hos ”Hjem Is” – og senere en periode som pedel – blev han i foråret 2004 ansat som greenkeeperassistent i Faaborg Golfklub. I efteråret 2004 kom Søren i lære som greenkeeper under Poul Simonsen – en uddannelse som han afsluttede i 2009.

Da Søren, som han udtrykker det, blev ”vinterfyret” i slutningen af 2009, gik turen videre til Ærø, hvor Søren i ca. 1 år var ansat som chefgreenkeeper i Ærø Golf Klub. Herefter gik turen tilbage til fastlandet til jobbet som chefgreenkeeper i Ringe Golfklub, hvor han har været ansat indtil nu.

På spørgsmålet om, hvorfor han har valgt at vende tilbage til Faaborg Golfklub svarer Søren, at han, siden han forlod Faaborg Golfklub tilbage i 2009, har haft en drøm om at vende tilbage, da han altid har holdt meget af banen og den smukke natur i Svanninge Bakker. Derfor slog han straks til, da muligheden bød sig. Søren er i øvrigt selv golfspiller, selvom jobbet som chefgreenkeeper ikke altid levner megen tid til golfspillet, hvilket iflg. Søren også afspejler sig i handicappet!!!

I et tæt samarbejde mellem baneudvalg og Søren arbejdes der allerede på en fælles langtidsplan for den fremtidige pleje og udvikling af banen, og bestyrelsen i Faaborg Golfklub byder Søren hjertelig velkommen tilbage til Faaborg og ser frem til et mangeårigt gensidigt udviklende samarbejde til glæde for såvel klubbens medlemmer som gæstespillere samt andre gæster på og omkring banen i De sydfynske Alper.

- Annonce -