En af Faaborg ØHs helt store profiler Andreas Pihl stopper på klubbens hold i 2. division.

Den melding udsendte formand i klubben Jens Blom onsdag eftermiddag til sponsorerne omkring holdet.

– Fra næste sæson har Andreas valgt at stoppe i Faaborg ØH, og har samtidig takket ja til en aftale med en 1. divisionsklub. Andreas Pihl har været meget glad for den tillid og opbakning vi har givet har i klubben, hvor han hurtigt udviklede sig fra at være en ny 1. års seniorspiller til at blive en af de bærende profiler i Faaborg ØH, konstater Jens Blom.

- Annonce -

Efter en slem knæskade i forrige sæson har Andreas Pihl kæmpet med en hård genoptræning, og har indeværende sæson markeret sig som en af holdets stærkeste spillere.

Formand Jens Blom fortæller at klubben allerede er på udkig efter Pihl afløser.

– Faaborg ØH takker for hans enorme indsats i klubben, både på og udenfor banen og ønsker samtidig alt held og lykke i fremtiden, meget fortjent at chancen forfølges i 1. div. til næste sæson, lyder det fra Jens Blom, der samtidig glæder sig over at have Andreas Pihl til rådighed i resten af sæsonen, og lover i øvrigt, at klubben allerede er vi i fuld gang med at snakke med kompetente afløsere.

Træner Johnny Hvid Sunesen er imponeret over Pihls udvikling i Faaborg ØH.

Også træner Johnny Hvid Sunesen sender masser af positive ord efter målslugeren Andraes Pihl.

– Jeg har haft en god lang process med Pihl i Faaborg ØH, og det er HELT fortjent, at han nu prøver sig selv af i 1. division. Andreas kommer fra en lille klub Aarup, og har udelukkende ved hårdt arbejde kæmpet sig til den han er på en håndboldbane i dag. Både fysisk og spillemæssigt er han på et højt niveau. Da vi ikke kan give ham en garanti om, at vi spiller i 1. division næste år, så har valgt nye græsgange. Men jeg siger ikke farvel til Andreas Pihl, men på gensyn, slutter Johnny Hvid Sunesen.