Tuco Marine er inde i en god stime.

Nu har Faaborg-firmaet fået en flot international pris for et af deres fartøjer.

Virksomhedens 15m ProZero-fartøj i den specielle højtryksrensningsversion er blevet tildelt den prestigefyldte “Best Inshore Aquaculture Boat 2018” pris fra det internationale International Work Boat World Magazine.

- Annonce -

Den 15 meter lange arbejdsbåd beskrives af bladet som: “En meget omhyggeligt gennemtænkt og velplanlagt båd, der har til formål at opnå særdeles høj effektivitet. Et usædvanligt stærkt optimeret design, der er velbygget og godt udført af værft med stor aktivitet”.

– Vi er meget glade for at modtage denne prestigefyldte pris. For os viser dette, at vores dedikation og engagement til at opfylde alle behov og krav i en højt specialiseret og krævende industri som akvakultur virkelig betaler sig, når det kommer til anerkendelse fra arbejdsbådenes interessenter. Vi ville ikke have været i stand til at udvikle ProZero-linjen af fartøjer uden de utallige brugerinterviews og tests, der blev udført med branchens interessenter. Dette har virkelig drevet vores løbende forbedrings- og udviklingsproces til det succesfulde resultat, som repræsenteres af prisen, siger Jonas Pedersen, adm. Direktør for Tuco Marine.