- Annonce -

Hele uge 46 byder på magisk ude-aktivitet på Enghaveskolen, hvor SFO’en har forvandlet sig til et stort live rollespil i universet Engdalen.

I det sidste lange stykke tid har børn og voksne i SFO’en på Enghaveskolen forberedt sig til rollespilsugen.

Og i går gik det løs. Her vandrede børnene spændte gennem portalen til Engdalen, der dækker over granskov, byggeområde og bålplads.

Pædagogmedhjælper Flemming Øksnebjerg fortælller:

– Det er første gang, vi har et projekt, hvor alle børn og voksne deltager. Normalt er vi inddelte i mindre værksteder. Der har været en lang proces op til ugen, hvor vi har lavet våben, skjolde, kjortler, amuletter og ’diamanter og guldklumper’.

I Engdalen er børnene inddelt i tre grupper, med hver deres mission de skal udføre. Der er Skov-elverne, Soldaterne og Den Sorte Loge.

Både børn og voksne opholder sig under åben himmel i Engdalen hver dag fra klokken 13 til 14.45. Personalet mærker tydeligt, at det kræver noget af børnene at omstille sig til udelivet.

– I Engdalen indgår børnene i nye relationer og nye fællesskaber. Det kan vi godt mærke på dem. Mandag var første dag i Engdalen, og det var et systematisk kaos – og så regnede det, fortæller Flemming Øksnebjerg.

Forældre, bedsteforældre og andre interesserede er velkomne til at kigge forbi Engdalen i løbet af ugen.

- Annonce -