Lørdag eftermiddag skulle Faaborg ØHs håndboldherrer have gang i pointhøsten i 2. division.

Det blev nemlig til et nederlag i sæsonens første prøve ude imod Kolding HK, og det skulle revancheres i opgøret mod Grindsted denne lørdag i Forum Faaborg.

Grindsted er tordnet op igennem rækkerne de seneste sæsoner uden nederlag, og opskriften på successen ligner lidt konceptet, som Johnny Hvid Sunesen praktiserer i Faaborg ØH – unge spillere og fuld fart frem af banen.

Derfor blev det også en håndboldkamp i højt tempo, tilskuerne kunne nyde på hjemmebanen i dag. Efter 12 minutter kom Faaborg ØH i front, og den føring holdt de fast i resten af kampen, og endte med at vinde 29-24 efter 17-12 ved pausen.

Flere af de blå-hvide spillede en god kamp i sæsonens første hjemmebanekamp.

I målet stod holdets nye keeper Jonas Kjærsgaard en fornem kamp med flere vigtige redninger kampen igennem, og det lover godt for fremtiden. Playmaker Christian Povlsen ser ud til at være tilbage i topform, og gjorde også en god figur i dag med både dirigentstok og fem flotte scoringer.

Angrebsessen Andreas Pihl har heldigvis holdt “hammeren” varm i sommerpausen, bankede otte bolde i kassen, og endte som topscorer.

Rasmus Nissen som ellers sagde farvel til håndbolden i Faaborg øH sidste år til fordel for en karriere i politiet, var hentet ind i truppen, da fløjen Andreas Lønberg er ude med en skade.
Til trods for at Nissen stemplede ind i truppen efter en nattevagt i uniformen, gjorde han det fremragende, og lad os håbe han har plads til håndbolden i tilværelsen længe endnu.