- Annonce -
Andreas Pihl har spillet fem sæsoner i blåt og hvidt – Christian Povlsen syv.
Både på og uden for banen er de profiler, der bliver kigget efter.
De kan lide at være i Faaborg, og publikum kan i den grad lide, at de er her.Andreas Pihl bor og studerer i Odense, men tager alligevel turen til Faaborg flere gange om ugen for at spille i Faaborg ØH.

– Jeg kunne da vælge en nemmere løsning, men det sociale, sammenholdet og det sportslige holder mig i Faaborg. Johnny er en fantastisk træner, og hele setup’et omkring holdet fungerer super godt, forklarer Pihl.

Sidste sæson blev en dramatisk af slagsen for den 23-årige bagspiller.
Den 30. september sidste år faldt han pludselig om på halgulvet under en kamp i Forum Faaborg mod Give. Andreas Pihls skrig lod ingen i tvivl, det var alvorligt.
Knæskallen var gået af led, og tiden siden har nærmest været en lang genoptræning.

Det smertefulde uheld sendte Andreas Pihl på langvarig genoptræning.

– Vi spillede en træningskamp mod HC Odense fornyligt, og det var første gang, jeg spillede en hel kamp uden at tænke på mit knæ. Skaden har kostet mange søvnløse nætter, og vil nok altid lure i baghovedet, fortæller Andreas Pihl. Og ikke uden grund – halvdelen af dem, der har haft skaden, bliver ramt igen, forklarer han.

– Sker det for mig, tror jeg ikke, at jeg kommer tilbage. Det har været sindsygt hårdt, og har jo påvirket hele mit liv, mens det har stået på, understreger angrebsesset.

Christian Povlsen kæmper ikke med skader i øjeblikket, men er alligevel ikke helt på toppen.
– Jeg har rejst i Indonesien denne sommer og har fået en coli-bakterie med hjem. Den kæmper jeg med. Jeg har tabt mig fem kilo, er træt og har konstante smerter i hoved og mave. Budskabet fra lægerne er, at kroppen selv skal få bugt med sygdommen, så det håber jeg snart sker, fortæller han.

Sådan håber mange at se Christen Povelsen igen, når sæsonen starter.
- Annonce -