- Annonce -

Direktøren i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson havde flere positive budskaber med til Faaborg torsdag eftermiddag.

– Jeg har et begrundet håb om, at alle etager i vores ejendom på Markedspladsen er i brug i løbet af et år.

– Vi er klar til sætte kapital i udvikligen af Faaborg.

Sådan lød to af de udmeldinger, han afleverede i filialen i Herregårdscenteret.

Direktør Lars Petersson er klar til at investere i Faaborg.

Afdelingen har været igennem en større ombygning, og det blev markeret en reception, hvor kunder, samarbejdspartnere og andre gæster blev vist rundt på stribe og forkælet med en overdådig buffet fra tre lokale leverandører.

Lars Petersson lod forstå, at Faaborg fylder meget for banken med hovedsæde i Holbæk.

– Vi har netop brugt mere end 10 milioner kroner på at renovere Herregårdscenteret, og filialen vi står i. Det meste af arbejdet er udført af lokale håndværkere, og nu samler vi blandt andet hele vores ejendomsadministration her i byen. Ud over Holbæk er Faaborg den by, vi har investeret mest i. Man kan vel sige, at vi betaler tilbage til området, forklarede direktøren.

Filialen i Herregårdscenteret er bygget om, så den kan rumme 35 ansatte, og bliver arbejdsplads for nogle af de medarbejdere, der rykker ud af det markante domicil på Markedspladen. Andre får plads i filialen i Søndergade i Odense. Efter ombygningen er filialen i Faaborg den største på Fyn.

Mange gratulanter var forbi filialen torsdag eftermiddag.

Til dagens reception rakte Lars Petersson hånden ud til foreninger og virksomheder, der vil være med til at egnsudvikle Faaborg-området.

– Vi har kapital klar til at investere i området, hvis de rigtige projekter kommer. Man er velkommen til at udfordre os, uanset om der er tale om store eller små projekter, understregede direktøren.

Filialdirektør Lene Kragh tog smilende imod dagens mange gæster.

Filialdirektør Lene Kragh.

– Vi har fået nogle fantastiske rammer og 22 “nye” kollegaer fra Markedspladsen.
Jeg er meget tilfreds med resultatet, fortalte hun i mellem håndtrykkene.

Er det her en fremtidssikring af Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Faaborg? 

– Sådan har jeg ikke tænkt det. Jeg har aldrig tvivlet på fremtiden i Faaborg, så det kan jeg ikke svare på, sluttede Lene Kragh med et smil.

- Annonce -