- Annonce -

Faaborg-Midtfyn Kommune løb med sejren, da Danmarks Indsamlingen satte ”Danmark på auktion”, og fik det højeste hammerslag inkl. Salær på 20.213 kroner. Med æren følger en flot pris som forleden blev overrakt.

Prisen der fulgte med diplom og hæder.

 

Faaborg-Midtfyn havde til ”Danmark på auktion” sat en helt unik undervands- og gourmetoplevelse i Det Sydfynske Øhav under hammeren.

15 personer udstyret med maske og snorkel kunne opleve bopladser fra stenalderen og naturen, der ligger skjult under havets overflade omkring Faaborg. Oplevelsen inkluderede også en lækker middag tilberedt af en kok fra Falsled Kro naturligvis med blandt andet de råvarer, som auktionsvinderne måtte finde under overfladen og ved kysten.

En helt særlig oplevelse, der fremhæver Faaborg-Midtfyn og Øhavets kvaliteter, skabt i tæt samarbejde mellem Øhavsmuseet, Falsled Kro, Trente Mølle Naturskole og Faaborg-Midtfyn Kommune.

Prisen for højeste hammerslag, en smuk glasskulptur skabt af glasformeren Mikkel Yerst, blev overrakt til direktøren for Øhavsmuseet Peter Thor Andersen. Prisen er en vandrepokal, der er til låns indtil næste års Danmarks Indsamling, og skal stå på borgmester Hans Stavnsagers kontor.

- Annonce -