Er du interesseret i alternativ behandling?
Er du nysgerrig omkring din fremtid, nutid eller fortid?
Går du med et specifikt problem du ikke kan løse, fysisk eller mentalt.

Så kan det være, at det alternative er noget for dig, sådan lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne bag en kommende messe i Faaborg.

Messen med titlen “Helse og Alternativ Messe” afholdes på Hotel Faaborg Fjord den 29. og 30. september fra kl. 10 til 16.

- Annonce -

– Der går jo mange historier og myter omkring alternativ behandling, så på denne messe har du mulighed for at møde de mennesker der arbejder med tingene. Du kan møde forskellige former for healing, massage, shamanisme og clairvoyance i form af klarsyn, tarotkort, OH kort eller håndlæsning. Ydermere er der mulighed for at få en prøvebehandling på de forskellige stande til gode messepriser, fortæller den lokale arrangør Peter Laust Hansen.

Det koster 50 kr. at komme ind på messen. Kommer du lørdag, har du også fri adgang søndag. På billetten kan der vindes fine gevinster fra messens udstillere.

Messen arrangeres af: Peter Laust Hansen, indehaver af PLH Terapi (Japansk shiatsu terapi) og Lena Hansen, healer (Healing by Heart og Qigong instruktør).