- Annonce -

Hele lørdagen er tilegnet veteranbilerne på havnen i Faaborg.

Line Klivager fra Faaborg Røgeri Café står bag arrangementet, der er slags hyldest til de mange ejere af ældre kørestøjer, som hver onsdag i sommerhalvåret triller forbi, og skaber live og glade dage omkring hendes café på kajkanten.

Allerede fra starten af arrangementet var havnearealet godt besøgt af både veteran- og specialbiler, traktorer, sportsvogne og motorcykler.

Tre forskellige orkestre sørger for musikken dagen igennem, der uddeles gratis is og forskellige smagsprøver, og mon ikke fadøllet løber lidt hurtigere gennem hanerne, når solen og varmen for alvor indfinder sig på pladsen i løbet af eftermiddagen.

Vores fotograf Jørn Ungstrup var forbi først på dagen, og fik disse billeder med hjem:

 

- Annonce -