I den forgangne weekend føg de franske gloser i skøn forening med ditto danske igennem luften i Forum Faaborg.

Der var nemlig besøg af cirka 40 franske håndboldpiger, som den tidligere Faaborg HK spiller, Anne Julin Nielsen, havde ført til Faaborg.

Hun er selv bosat i Frankrig, hvor håndboldinteressen stadig lever i bedste velgående. Anne Julin Nielsen er træner, har selv tre piger der alle spiller håndbold, og sammen med de cirka 40 franske holdkammerater er de i disse dage i Faaborg.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Selv om der blev gået til stålet på banen, så var der alligevel plads til smil på sidelinjen.

I weekenden var der arrangeret kampe i Forum Faaborg mod hold fra blandt andet Faaborg ØH, Stenstrup og Risøhøj. Mandag og tirsdag er spillerne på fransk visit i Faaborg og Odense, hvor de blandt skal se Faaborg Museum og H.C. Andersens fødehjem.

Se Jørn Ungstrups billeder fra håndboldsøndagen i Forum Faaborg: