Onsdag morgen afviklede Shopping Faaborg “Ren By Dag”.

Foreningen havde opfordret sine medlemmer til at gøre lidt ekstra ud af både rengøring og påklædning, hvilket mange gjorde.

Jyske Banks ansatte, med direktør Thomas Aaen i spidsen, havde forladt skrivebordene på Kanalvej, og drog i samlet flok igennem byen bevæbnet med spande, pudseklude og morgenbitter for at hjælpe de handlende med at få byen til at skinne.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her
Der var både “små skarpe” og søde sager til det arbejdende folk fra Jyske Bank.

Hos Blækhuset i Østergade havde værtshusbossen René Glasdam sat sine ansatte i sving, mens han selv iført klassisk øl-kusk beklædning overværede arbejdet med en tidlig formiddagsbajer. – Jeg er lige blevet opereret, og må desværre ikke gøre rent, så jeg har sørget for nogle øl, der skummer ekstra meget, lød det fra Glasdam, inden han højlydt sendte en skål afsted i retning af Anders Løve, der kæmpede med “øl-skum” og gadekost foran værtshuset.

En nyligt overstået operation tvang “desværre” René Glasdam til at overvåge rengøringen fra et par øl-kasser foran Blækhuset.

Ud over en ren facade og gade var der også den “Gyldne Skovl” at kæmpe om for de deltagende medlemmer.
Et dommerpanel bestående af Jesper Pedersen (Vaffelbageren), Mette Knudsen (Bog & Idé) og Palle Søby (Jysk-Fynske Medier) udråbte indsats-styrken fra Jyske Bank som årets vindere.

I dagens anledning havde Westergaard Blomster dannet Team Pink, gæt selv hvorfor.

Se Jørn Ungstrups billedegalleri fra dagen her og under galleriet en video fra rengøringen.