En af verdens mest populære optrædende kunstnere, valsekongen André Rieu, har meddelt at hans Maastricht koncerter 2018 – via satellit – vil blive sendt til mere end 2000 biografer over hele verden i weekenden 28. og 29. juli, når han atter optræder i sin hjemby Maastricht med dette års tema, hyldest til kærligheden.
Og Helios-Teatret sender live igen i år lørdag den 28. juli kl. 20 og søndag den 29. juli kl. 16.
“Amore, My Tribute to Love”, er den verdensberømte violinists kærlighedserklæring til musik, kærligheden til både hans familier; hans kone og børn og selvfølgelig til hans 60 personer store Johann Strauss-orkester og solister, som han har optrådt sammen med i mere end 30 år. Hermed følger han op på sidste års album “Amore”, der indeholder hans version af klassiske og populære kærlighedssange fra hele verden.
André Rieus Maastricht koncerter i biograferne fortsætter med at sætte nye rekorder for salget af biografbilletter. Sidste år så flere end 8000 gæster koncerterne i de danske biografer.
Med stor glæde byder André de danske biografbesøgende velkommen til sin hjemstavn Maastricht og siger: “At få muligheden for at byde det danske biografpublikum velkommen til min smukke fødeby er for mig en stor glæde. Både mit orkester og jeg nyder i den grad disse romantiske open air-forestillinger, og ikke mindst fornøjelsen at bringe dem til de store biograflærreder.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her