76-årige Michael Heering lukker Heimdal i Faaborg.

Årsagen er en parkinson sygdom, der har gjort hverdagen sværere og sværere.

– Det er tid til at trække mig tilbage, jeg vil lade mig pensionere og pleje mig selv og min sygdom. Det er blevet for hårdt at drive Heimdal, fortæller Heering overfor Det Rigtige Faaborg.

- Annonce -

Michael Heering åbnede Heimdal i august 2016, og har gjort det tidligere værtshus til et populært og anderledes spisested i byen.
– Både de lokale og turisterne har taget rigtig godt imod konceptet, og mange har rost både det, og den sjæl der er i lokalerne. Heimdal har været en tidslomme, og der findes ikke noget som det i byen. Det er da vemodigt at dreje nøglen, men det kan ikke være anderledes. Det har været en fantastisk tid, og jeg er glad for de skulderklap, jeg har fået, slutter han.

Der bliver ikke mulighed for at nyde et sidste måltid med Heering ved gryderne, han har nemlig allerede lukket døren for sidste gang, men står dog klar med gode råd og vejledning, hvis nogle ønsker at videreføre hans koncept.

Alle henvendelser om en eventuel overtagelse af Heimdal skal ske via Frits Korsgaard på 40620818.