Det har været en drøm i rigtig mange år for Gitte Bekkelund.
Nu bliver den til virkelighed.

I slutningen af april eller i starten af maj åbner hun butikken “BY BEK”, en garn- og livsstilsbutik. Butikken slår dørene op i lokalerne i Faaborgs gågade, der senest har huset Bodilles Verden, der lukkede i starten af året.

– Jeg er uddannet i butikken “Sy & Strik” i Faaborg for mange mange år siden. Det var en stor garnforretning, der gav mig drømmen om at blive designer og egen butik.
Sådan gik det ikke, og jeg blev lægesekretær. MEN nu er min drøm gået i opfyldelse, og jeg glæder mig helt vildt til at åbne min garn- og livsstilsbutik “BY BEK” i Østergade 12, fortæller Gitte Bekkelund.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Senest har hun været ansat som lægesekretær hos speciallæge Morten Johansen i Klerkegade 10, men nu var fristelsen for at springe ud som selvstændig for stor til at vente længere.

– Jeg har været forelsket i den ejendom i Østergade, ligeså længe jeg kan huske, og da jeg så, at den var blevet til salg igen, tænkte jeg, NU skal det være.
Så jeg sagde mit job op, købte ejendomme, og nu glæder jeg mig så meget til at komme igang, at jeg slet ikke kan sove om natten, griner Gitte Bekkelund.

Tanken om at blive selvstændig skræmmer hende overhovedet ikke.

– Nej, min mand er murermester, og jeg er vant til en livsstil som selvstændig, så det er, ikke noget jeg frygter. Jeg har jo været med på sidelinien i mange år, og jeg tror mit koncept passer super godt til Faaborg. Om sommeren vil jeg sælge brugskunst, små møbler og lignende til turisterne, mens vintersæsonen kan bruges på de lokale, der udover brugskunst også kan købe garn- og strikkevarer, forklarer hun.

Den kommende tid skal bruges på at male de nye lokaler og købe garn, interiør og brugskunst til butikken.