- Annonce -

Compagnie Aquanaut tager igen i 2018 på tourné med et cirkusteater-show. Sagnet fra den græske mytologi om argonauterne bliver genfortalt på en moderne og eksperimenterende måde. Med en eksplosiv blanding af forskellige cirkusteknikker: akrobatik på skibets dæk og i luften, jongleren, dans, teater og musik viser Compagnie Aquanaut underholdende, spændende, og morsomt performanceteater for gamle og unge. Det særlige er, at det gode skib “Lovis” fungerer som en sejlende scene. Forestillingen løber over scenen med stærke billeder, hæsblæsende øjeblikke, medrivende musik og masser af fantasi. Luftakrobatikken udspiller sig mellem skibets master, på dækket optræder dansere, artister og dukkeførere, og et live-band installerer deres instrumenter på taget af kaptajnens kahyt. Publikum inviteres til at opleve forestillingen fra kajkanten.

Faaborg Havn kl. 19.00

- Annonce -