Har du et nytårsforsæt i det nye år?

Skal du tabe dig? Stoppe med at ryge? Blive bedre til at tro på dig selv? Så er der hjælp at hente i det nye behandlingstilbud i Horne, The House of good life.

Efter at have gennemgået et langt stressforløb, besluttede 45-årige Pernille Moustgaard sig for at uddanne sig til hypnoseterapeut. 

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Jeg var selv igennem et behandlingsforløb med hypnose, og det har hjulpet mig rigtigt meget, fortæller Pernille.

Oprindeligt er hun uddannet indenfor økonomi og senere også multimediedesigner, men et hektisk liv på kontor har aldrig været hende. Så i marts påbegyndte hun et uddannelsesforløb, hvor hun lærte forskellige metoder, bl.a. omkring sociale relationer, fobier og stress. Uddannelsen indeholder også læring omkring terapeutrollen, der har fokus på at tilrette behandlingen ud fra den enkelte klients problematikker og ønsker.

– Man kan lære hypnose på tre dage, men for mig var det vigtigt at lære terapidelen også. Så folk er i trygge hænder i min klinik.

Klinikken ligger på Søren Lundsvej 20 i Horne, hvor Pernille tager imod klienter tirsdage og onsdage.

Uddannelsen indebærer, at man helt fra starten har ‘øve-klienter’. Og her efter et lille års tid, har Pernille haft mere end 30 klienter igennem et behandlingsforløb.

– Nogle er kommet, fordi de var nysgerrige, andre er kommet med konkrete probleme som stress og højdeskræk, hvor de har oplevet en god effekt af behandlingen.

 

Du kan læse mere på www.hypnose-faaborg-midtfyn.dk