Mystik på rådhuset – Faaborgs borgmesterkæde pist væk

​Når den nyvalgte kommunalbestyrelse for Faaborg-Midtfyn Kommune mandag aften holder konstituerende møde, får den nye borgmester Årslevs borgmesterkæde om halsen.

Hidtil har praksis i Faaborg-Midtfyn Kommune været at bruge borgmesterkæden fra den tidligere Faaborg Kommune. Den bliver opbevaret på rådhuset i Ringe, men har kke været til at finde op til det konstituerende møde, fortæller Faaborg-Midtfyn Kommune i pressemeddelelse.

Derfor vil det i stedet være kæden fra den tidligere Årslev Kommune, som den kommende borgmester får om halsen.

- Annonce -

– Borgmesterkæden fra den tidligere Faaborg Kommune er desværre blevet forlagt. Det er meget beklageligt, men vi satser stærkt på, at den hurtigt bliver fundet igen, siger sekretariatsleder i Politik og Strategi, Dorthe Schou Johansen.

Faaborgs borgmesterkæde blev senest brugt i juni 2013.​