Endnu et kæmpe comeback af Faaborg ØH

Christian Povlsen blev den store helt, da Faaborg ØH søndag aften fik to flotte point med hjem fra kampen mod HEI/Skæring.

Efter en tæt første halvleg der endte 12-13, tog modstanderen teten på den anden side af pausen, og bragte sig hurtigt foran.

Faaborg ØH var bagud 26-21 med fem minutter tilbage af kampen, men så trådte drengene for alvor i karakter.
Boldene føg om ørerne på HEI/Skæring keeperen, som hagl på en kold vinterdag og timingen for sidste Faaborg ØH scoring kunne ikke være bedre.

Med tre sekunder tilbage på hal-uret hamrede Christian Povlsen den lille runde i nettet og sikrede Faaborg ØH en 26-27 sejr. Herefter brød både “bænken” og de medrejsende FØH Fans ud i en voldsom jubel.

Topscorer blev Lasse Mikkelsen med 7 mål og Anders Christiansen med 6 scoringer.

Nu venter en svær hjemmekamp i Forum Faaborg fredag den 17. november.