Fra forfærdeligt til fantastisk for Faaborg ØH

Faaborg ØHs håndboldherrer i 2. division sikrede sig søndag to point til kontoen efter en besynderlig sejr i Forum Faaborg over Kolding IF 2 på 30-23.

Det var således et Faaborg-manskab, der optrådte som nat og dag i kampens to halvlege.

I de første 30 minutter af opgøret lignede de blå/hvide, nogle der hellere ville være hjemme i sofaen med benene oppe, end at spille håndbold på det grønne gulv Forum Faaborg.

- Annonce -

Den manglende mentale tilstedeværelse blev meget godt symboliseret af Andreas Pihl under opvarmningen, da han med panden først, gik lige ind i en lukket glasdør med et ordentligt brag til følge. Den knæskadede Faaborg-spiller slap heldigvis, med holdkammeraternes drillerier, og et rødt mærke i panden.

Ved pausestillingen 9-13 travede en rødglødende Faaborg ØH træner Johnny Hvid Sunesen resolut mod omklædningsrummet, og ingen var vidst i tvivl om, at der ventede spillerne en prædiken med et lidt andet ordvalg, end den sognepræst Henrik Nedergaard havde leveret, i Faaborg Kirke et hopskud fra Forum Faaborg, et par timer tidligere.

Opsangen havde også sin effekt på både Faaborg ØH spillere og deres spil.
Nærmest fra første fløjt i 2. halvleg skiftede hjemmeholdet til et gear, der slet ikke var i motoren i kampens første halvdel. Målene peb ind om ørene på modstandernes målmand, og den tidligere landsholdskæmpe Lasse Boesen, der varetager trænerrollen hos Kolding-mandskabet, blev mere og mere stille.

Det gik også stærkt. For efter sidste fløjt i kampen viste tavlen 30-23, og publikum kvitterede med klapsalver efter et imponerende comeback.

Hør hvad Johnny Hvid Sunesen sagde efter kampen og se Jørn Ungstrup billedegalleri fra kampen her: