Fra forfærdeligt til fantastisk for Faaborg ØH

- Annonce -

Faaborg ØHs håndboldherrer i 2. division sikrede sig søndag to point til kontoen efter en besynderlig sejr i Forum Faaborg over Kolding IF 2 på 30-23.

Det var således et Faaborg-manskab, der optrådte som nat og dag i kampens to halvlege.

I de første 30 minutter af opgøret lignede de blå/hvide, nogle der hellere ville være hjemme i sofaen med benene oppe, end at spille håndbold på det grønne gulv Forum Faaborg.

Den manglende mentale tilstedeværelse blev meget godt symboliseret af Andreas Pihl under opvarmningen, da han med panden først, gik lige ind i en lukket glasdør med et ordentligt brag til følge. Den knæskadede Faaborg-spiller slap heldigvis, med holdkammeraternes drillerier, og et rødt mærke i panden.

Ved pausestillingen 9-13 travede en rødglødende Faaborg ØH træner Johnny Hvid Sunesen resolut mod omklædningsrummet, og ingen var vidst i tvivl om, at der ventede spillerne en prædiken med et lidt andet ordvalg, end den sognepræst Henrik Nedergaard havde leveret, i Faaborg Kirke et hopskud fra Forum Faaborg, et par timer tidligere.

Opsangen havde også sin effekt på både Faaborg ØH spillere og deres spil.
Nærmest fra første fløjt i 2. halvleg skiftede hjemmeholdet til et gear, der slet ikke var i motoren i kampens første halvdel. Målene peb ind om ørene på modstandernes målmand, og den tidligere landsholdskæmpe Lasse Boesen, der varetager trænerrollen hos Kolding-mandskabet, blev mere og mere stille.

Det gik også stærkt. For efter sidste fløjt i kampen viste tavlen 30-23, og publikum kvitterede med klapsalver efter et imponerende comeback.

Hør hvad Johnny Hvid Sunesen sagde efter kampen og se Jørn Ungstrup billedegalleri fra kampen her:

- Annonce -