Lars stoppede frækt tyveri – nu beder han om hjælp til at finde bil

Lars Blom Nielsen

Onsdag aften blev en uventet dramastisk aften for Lars Blom Nielsen ved Faaborg Camping Center.

Han står i spidsen for SK Caravan i Odense samt centeret i Faaborg, og havde valgt at arbejde et par timer onsdag aften på Telemarken.

– Da jeg ankommer et par minutter i otte, så ser jeg at der holder en bil, og en mand er ved at spænde en campingvogn efter sin bil. Det undrer mig, da jeg ikke kender til nogle aftaler om, at der skal afhentes en vogn, fortæller Lars Blom Nielsen.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Han får hurtigt sin bil parkeret, og springer ud foran manden i mørket.
– Jeg spørger pænt, om der er noget jeg kan hjælpe med, men han ligner sgu ikke en, der er interesseret i min hjælp. Jeg når slet ikke at blive bange, men det tror jeg han gør.
Han løber i hvert fald hurtigt ind i sin bil uden at give sig til kende, og kører derfra med hvinende dæk, siger Lars Blom Nielsen om den dramatiske aften.

Bilen er en mørk Saab stationcar med en dansk nummerplade foran og ingen bagpå bilen.

Manden var ca. 50-60 år gammel.
Han talte ikke dansk, og bar briller samt kasket.
Han virkede som en østeuropæer, mener Lars Blom.

Lars Blom har efterfølgende talt med andre erhvervsdrivende på Telemarken, og har fået løfte om, at de nu vil kigge deres videoovervågning igennem for at se om der er noget, der kan hjælpe os videre, fortæller han.
Det er ikke første gang, at Faaborg Campingcenter og SK Caravan udsættes for tyveri.
– Nej, det er et velkendt fænomen i vores branche.
Sidste år forsvandt en 12-15 vogne, og cirka halvdelen blev fundet spredt rundt om i Europa. Efterfølgende har vi sikret os yderligere, og det er også en tilfældighed, at der lige står en campingvogn uden lås på traileren. Den var lige ankommet på pladsen i går, og var ikke blevet sikret endnu, men det må vi selvfølgelig bare stramme op på, siger Lars Blom.
Hvis du har set noget mistænkeligt i området onsdag aften, eller kender en bil, der passer på beskrivelsen, så hører Lars Blom Nielsen gerne fra dig.