Faaborg ØH hiver liga-kanin op af hatten

Faaborg ØHs herrehold i håndboldens 2. division har været hårdt ramt af skader i starten af den nye sæson. To kampe og to profiler skadet.

Først var det Rasmus Nissen, der “gik i stykker” i første kamp ude mod GOG, og så røg Andreas Pihl på en ufrivillig lang efterårsferie med sin knæskade sidste lørdag hjemme mod Give.

Fredag middag kunne Faaborg ØH formand, Jens Blom, så præsentere en ny mand i spillertruppen, og der er ikke tale om en hr. hvem-som-helst.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

Det bliver således 27-årige Andreas Lønberg, der skal forstærke holdet på højre fløj.
Han spillede sidste sæson i håndboldligaen for GOG, men mistede spillelysten og lagde harpiksen på hylden efter sæsonen.

Nu er han imidlertid på vej tilbage på håndboldbanen, fortæller Jens Blom.

– Faaborg ØHs træner, Johnny Hvid Sunesen, kender Andreas Lønberg og tog kontakt til ham, for at høre om at kunne lokkes til at hjælpe, og heldigvis var han positiv.
Han var allerede nede og træne med drengene i Forum Faaborg i går torsdag, og både han og den øvrige trup var ganske begejstrede. Vores målmand Casper Sørensen kom i hvert fald på opgave og måtte hente mange “Lønberg-bolde” ud af nettet, fortæller Jens Blom.

Andreas Lønberg kommer allerede i aktion for de blå/hvide, når de på søndag møder Frederica HK på udebane.
– Vi skal dog nok ikke forvente mirakler. Andreas er ikke i form og er også lidt småskadet, men han tager med til Fredericia og spiller nok også, siger Jens Blom.

Der bliver ikke umiddelbart fundet nogen erstatning for Andreas Phil.
– Nej, Oliver Boesen og Mads Fisher, som kan spille Pihls plads, må bare steppe lidt op, som Jens Blom udtrykker det.