Forpagtere siger farvel til Dalkilden

Foto: Barbara Westphal

Faaborg Golfklub skal på udkig efter en ny forpagter til ​deres Cafe – Cafe Dalkilden.

På klubbens hjemmeside kan man nemlig læse, at Barbara og Brian Westphal har valgt at opsige deres forpagtning af Cafe Dalkilden med sidste åbningsdag den 28. februar 2018.

Brian Westphal fortæller, at Årsagen er de meget lange arbejdsdage i løbet af sommeren, der for alvor er begyndt at tære på fysikken, og at parret ikke længere kan finde overskud til familien og et aktivt fritidsliv.

– Det har været 11 fantastiske år som forpagter, og det bliver meget svært at forestille sig ikke at skulle stå i caféen mere. Fremtiden for Barbara ligger stadig i Faaborg Golfklubs sekretariat, og jeg skal fremover drive Faaborg Byferie med udlejning af værelser/ferielejligheder fortæller Brian Westphal.

Formanden i Faaborg Golfklub Ebbe Durck er ked af at forpagtningen ophører.
– Det er ærgerligt, men det er foregået i god ro og orden, der er ingen der smækker med døren, og Barbara vil også være at finde i klubbens sekretariat i fremtiden, siger formanden.

Bestyrelsen i klubben har allerede startet jagten på en ny forpagter til cafeen.
Brian og Barbara har tilbudt at hjælp en ny forpagter på plads, så vi håber at høre fra nogle interesserede understreger, Ebbe Durck.

Du kan høre mere om mulighederne for at blive forpagter på 40 17 72 10.