Sjove dage med Helle Joof i Sydbank Faaborg

Foto: Jørn Ungstrup

Denne uge har budt på nogle anderledes dage for ansatte og kunder i Sydbank Faaborg.

Dele af banken har sammen med Torvet været omdannet til kulisse for den kommende film “Happy Ending”. Instruktør på filmen Hella Joof har sammen med et stort produktionshold optaget scener af den Film Fyn støttede film i hjertet af Faaborg.

– Det har været spændende at være så tæt på en stor filmproduktion, fortæller Bjarne Astrup Jørgensen fra Sydbank. – Det er da sjovt at komme tæt på Kurt Ravn, Birthe Neumann og Hella Joof, og så at se det store maskineri det kræver at optage film. Onsdag skulle der optages en scene inde fra banken, hvor Birthe Neuman gik ude i Tårngade og hvad der sikkert bliver til få sekunder i filmen, det tog jo flere timer, siger privatrådgiveren.

Torsdagen blev blandt andet brugt til at optage en scene, hvor Birthe Neumann skal spille ansat i en bank. Hun fik sin egen skranke i banken med navneskilt, visitkort og det hele.

I mens optagelserne stod på trak filialchef Morten Kunøe Smidt og de ansatte op på bankens 1. sal. – Kunderne synes ligesom os, at det har været spændende at opleve, siger filialchefen om det fornemme besøg i banken.

Flere lokale statister har også medvirket i optagelserne i Faaborg, og mon ikke mange kan spejde et ansigt eller to, de kender fra gadebilledet.