Ole Billum ærgerlig over Blue Star Line kritik

Ole Billum oplever ikke lugt- og støjgener fra Blue Star Lines skibe.

Der har de seneste dage været talt meget om rederiet Blue Star Line og deres skib i Faaborg Havn. Det har der, fordi Walther Gerhardy overfor Fyens Stiftstidende klagede over lyd- og støjgener fra skibet, der plagede ham efter at være flyttet i lejlighed på Kanalvej.

Mange private har I forskellige debatter bakket op om Blue Star Line og deres tilstedeværelse på Havnen i Faaborg.

Nu er der også støtte til rederiet fra nogle af de øvrige erhvervsdrivende i området.

Således har Jyske Bank, EDC Mæglerne, Per Bækkelund A/S, Det Hvide Pakhus, RealMæglerne, Ret & Råd Fyn og Ole Billum nu erklæret deres opbakning til Tom Hald og Blue Star Line i en pressemedelelse.

Ole Billum der er nærmeste nabo til skibet på havnen uddyber overfor Det Rigtige Faaborg. – Vi er syv mennesker der hver dag arbejder lige overfor skibene og vi oplever ingen lugt- eller støjgener og genkender ikke Walther Gerhadys kritik. Det ærgrer mig at en mand får så meget opmærksomhed omkring nogle udokumenterede påstande. Jeg sikker på at Tom Hald godt kan se at der er tale om en enlig svale, men vi har følt at det er vigtigt at stå frem og sige at det her, det er simpelt ikke sandt, og ikke noget vi oplever, siger Ole Billum.

Ole Billum mener at 79-årige Walther Gerhady må have for meget fritid.

– Når nogle mennesker kommer i en alder, hvor de får for meget tid, så virker det som om at de står op om morgenen, og tænker, “hvad skal jeg være sur over i dag?”, og nu gik det så ud over Tom Hald denne gang. Det ærgerlige er så bare, at det får nogle folk til at tro, at det er et generelt problem, derfor udsender vi andre naboer nu denne støtte til Tom Hald, slutter Ole Billum.

Her kan du læse det omtalte læserbrev: