Det er ikke længe siden, 28-årige Jannie Sørensen overtog smørrebrødscafeen i Herregårdscenteret, hun har dog allerede markeret sig med et nyt tiltag, som kommer byens udsatte til gode.

 

Faaborg: Der gik ikke længe fra Jannie Sørensen overtog smørrebrødscafeen, til hun begyndte at tænke: ‘I stedet for at smide en masse mad ud nogle dage, må jeg kunne glæde nogle mennesker’ .

- Annonce -

Ved at ringe til kommunen fik Jannie oplyst, at hun kunne prøve at aflevere det overskydende mad ved kolonnehuset i Faaborg. Jannie tog chancen og en dag efter lukketid, kørte hun ned og afleverede nogle fade med smørrebrød. – Det virker til at de blev glade for det og jeg tænker også at køre derned i fremtiden, de dage hvor det giver mening, fortæller Jannie.

Kolonnehuset har igennem de sidste 20 år været tilholdssted for flere af byens social udsatte.

Det Rigtige Faaborg har været i kontakt med flere brugere af Kolonnehuset, som udtrykker deres glæde over Jannies tiltag. En bruger som ønsker at være anonym fortæller – Flere af os der kommer her, bruger de fleste penge på alkohol og stoffer og tænker ikke altid på at få spist, så vi er virkelige taknemmelige over hendes tiltag.