Fredag venter et brag af en fest for Faaborg og musikken

Det Rigtige Faaborg LIVE – en fest for dig og musikken.

Nu hylder Det Rigtige Faaborg områdets musikliv, og du er inviteret.

Ved et stort arrangement fredag den 27. oktober skal den lokale musik og underholdning have sin egen festaften.

Faaborg-området har så meget at spille med, når det kommer til musikken.

Nu prøver vi at præsentere lidt af det hele til showet Det Rigtige Faaborg LIVE i smukke omgivelser på Hotel Faaborg Fjord. Ud over musikken serverer vi også Hotel Faaborg Fjords store efterårsbuffet med lokale islæt.

Musikken spiller fra kl. 18 til kl. 02, og hver kunstner byder ind med to-tre numre inden der efter spisningen, spilles op til dans.

Der venter en aften, hvor du blandt andet kan møde berejste og berømte Helene Blum og Harald Haugaard, der når de er på hjemlig grund, har hjemme dybt inde i skoven Knagelbjerg ved Korinth.

Du får lejlighed til at genopleve legendariske Black Batmen, der i 1967 blev fynsmestre i pigtråd og så har vi har også lokket et hold af stærke lokale revyskuespillere på scenen. Carsten ”Gaardmand” Christensen, Dan Jørgensen og Palle Rimmer, der har været årsag til både grin og gråd til revyer i området, har lovet møde op som De Tre Tenarer. Det bliver med garanti mindeværdigt.

Programmet tæller også navne som Jan Valbak, UGL & FUGL, Jessica & Daniel Barber, Tempus, Sunday Karma, Bjarne Herhold, Per Otto, Jørgen Løve, Søren Bøje, Faaborg Byorkester, Jens Lehrmann og mange flere. Vi er også sikre på at der støder et par overraskelser til.

Husorkesteret der binder hele aftenen sammen bliver Posten, Piloten og Pianisten, mens Det Rigtige Faaborgs Henrik Poulsen bliver vært på aftenens show.

Der bliver kun solgt 320 billetter til aftenen.

Billetprisen er 495 kr. for otte timers musik, underholdning og spisning.

Billetsalget er startet hos Shell Faaborg.

På gensyn til Det Rigtige Faaborg LIVE.