Byfest i Faldsled

Sidste dag med Byfest i Faldsled bød på gratis sildebord, kåring af årets Faldsledbo og “Planken ud”

Faldsled: Vejrguderne kunne godt have været mildere stemt overfor Faldsledboerne, til gengæld trak regnen fuldt hus i teltet, hvor “Danmarks John” spillede op. Imens John Mogensens klassikere tonede ud gennem højtaleren var der dækket op til gratis sildebord, det virkede dog kun til at interessere halvdelen af de fremmødte, imens andre mest skulle nyde deres fadøl i tørvejr.

Det klarede dog langsomt op og folk indtog havnepladsen, for at gøre klar til dagens næste begivenhed “Planken ud”

For 20. gang skulle der også udnævnes “årets Faldsledbo”, en pris der gives til folk som gør en stærk indsats for byen og lokalsamfundet. Det er ikke altid kun en enkeltstående person, som tildeles prisen, det kan også være et par. I år blev ægteparret Randi Schmidt og Per Hallundbæk tildelt æren. Ægteparret som bestyrer Faldsled Kro, modtog prisen for det arbejde, de igennem ni år, har gjort for at inkludere byen i kroens arbejde.
Per Hallundbæk var tydeligvis en rørt mand, da han modtog prisen og i en improviseret tale takkede han for opbakningen.

Flankeret af hustruen Randi Schmidt holdt Per Hallundbæk tale