Danmarksmester bliver selvstændig

Den kun 20 årige Jacob Bruun Østerberg, der sidste år vandt ‘DM i skills’ springer ud som selvstændig.

Faaborg: Med det mundrette navn ‘Jacobs Haveservice’, er den unge anlægstruktør sprunget ud som selvstændig. Selvom ‘Jacobs Haveservice’ har halvandet år på bagen, så er det først nu at den unge mand har fået afsluttet uddannelse og klar til at tage springet til selvstændig tilværelse.

Jacob Østerberg er ikke nervøs over de udfordringer der venter som selvstændig. Han er en selvsikker ung mand, som også har sine meritter i orden. Hele to år i træk vandt han og kollegaen Jacob Pilegaard ‘DM i skills” indenfor deres fagruppe som anlægstruktører.

Østerbergs visioner rækker også længere end et havefirma. Næste år går han igang med kloakmesteruddannelsen, for på den måde at kunne spænde over et større repertoire og servicere flere kunder. Om firmaet bliver større, vil tiden vise. Indtil videre er Jacob ene mand og han ser positivt på fremtiden.