Butik i Faaborg fejrer 50 års jubilæum

Den 20. juli kl. 10 kan Barlebo Ost & Deli fejre et imponerende jubilæum.

Her er det nemlig præcis 50 år siden, at dørene for første gang gik op til butikken i Faaborg.

Det var Grethe Barlebo, der varetog jobbet som butiksansvarlig, da butikken åbnede i 1967 med ost, vin og forskellige delikatesser på hylderne.

- Annonce -

I 1989 købte Grethe Barlebo butikken, og stod bag disken helt frem til marts 2008, hvor Heidi Brun overtog Barlebo Ost. Heidi Brun drev ostebutikken frem til september 2016, hvor Jeppe Skov kom til, og derfor har han fornøjelsen af at stå ved roret på den runde dag.

– Jeg er da glad for at eje en af byens ældste butikker og vil markere jubilæet på flere fronter. Blandt andet rykker jeg på gaden netop den 20. juli, hvor hele byen inviterer til Open By Night. Her byder jeg på smagsprøver, gode tilbud og mon ikke der også er lidt overraskelser, fortæller Jeppe Skov.

Der er stadig et stort udvalg af oste i butikken, men Jeppe Skov der er uddannet kok har udvidet sortimentet og tilbyder nu også mad ud af huset.

– Jeg vil gerne lave meget mere mad til private og virksomheder. Min styrke er at jeg med min kokkeerfaring kan specialdesigne en menu der passer lige til kundens behov og budget. Jeg kan lave alt fra klassisk smørrebrød til den store 6-retters gourmetmenu, lover han.

En af de successer som Jeppe Skov har bragt med sig til butikken er sin julesylte.
– Jeg begyndte at sælge den i december og havde egentlig en forventning om at den kun skulle være i disken i julemåneden, men den er her stadig, der bliver ved at være folk der gerne vil købe den, så bliver jeg jo også nødt til at lave den til dem, smiler Jeppe Skov.

Se billederne fra før og nu i galleriet her: