Mr. Isaksen i Faaborg udsat for frækt tyveri

Mr. Isaksen i Faaborgs gågade var fredag eftermiddag udsat for et frækt tyveri.

Mens ekspedient Hans Henrik Hedemann var i fuld gang med at ekspedere, dukkede tre mørklødede unge fyre op i butikken, og begyndte at se sig omkring.

– Jeg var alene på arbejde, og havde travlt med fire forskellige kunder rundt om i butikken. Et eller andet sagde mig, at jeg skulle holde øje med de tre unge mennesker, men da jeg må gå ind og hjælpe en kunde i et prøverum et øjeblik, går det galt. Jeg hører en kunde råbe “nu løber de” og selv om jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne, så havde jeg ikke chance for at stoppe tyveriet, fortæller Hans Henrik Hedemann.

- Annonce -
Faaborg Bilpleje - Læs mere her

– Tyvene havde armene fyldt med tøj af mærket Hilfiger, der er i den dyrere afdeling. De stak af med sweatshirts, t-shirts og bukser i favnen og løb ud til en holdende bil i Tårnstræde.
Bilen, en ældre ukendt model i en mørk bordeauxfarve, forsvandt med hvinende dæk ud af midtbyen, fortæller Hans Henrik Hedemann om episoden.

– Det er bare møgirriterende. Vi har haft en forrygende dag i butikken med masser af glade kunder og så sker det her, siger en ærgerlig Hans Henrik Hedeman.

Hvis du har set noget i forbindelse med tyveriet, så bedes du kontakte Fyns Politi på tlf. 114.

Signalementet af de tre gerningsmænd er sparsomt, men lyder:

Alle tre 18-20 år, mørklødede og forholdsvis høje.
Person 1: slank, bar en sort bøllehat og mørkt tøj.
Person 2: slank, var iført en sort dunjakke
Person 3: lidt kraftig.