Ole Billum sikrer Konnerup & Co overlevelse

Tidligere i dag kunne vi fortælle at Chokoladevirksomheden Konnerup & Co havde sikret sit fremtidige virke efter en konkursbegæring i slutningen af maj.

Henrik Konnerup fortalte i morges til Det Rigtige Faaborg at nye kræfter sammen med ham og andre loyale folk var klar til at videreføre Konnerup & Co.

Nu viser det sig at det er den lokale erhvervsmand Ole Billum, der har overtaget alle aktiverne i boet efter Konnerup & Co og sikrer den videre drift.

- Annonce -

– Jeg kender Henrik og familien rigtig godt. De er nogle dygtige og meget passionerede mennesker. Da Henrik kontaktede mig og fortalte om situationen, sprang jeg til med en hjælpende hånd. Der var allerede interesse fra et selskab i hovedstaden, der var interesseret i at overtage Konnerup navnet. Jeg synes det er en virksomhed, der også skal ligge i Vester Åby i fremtiden og jeg er overbevist om at Henrik Konnerup er den rigtige til at stå for den daglige produktion, det er jo hans livsværk, siger Ole Billum

Ole Billum skal ikke selv til at overtrække chokolader i Vester Åby.

– Nej, jeg er trådt ind som partner og ejer.
Det er ikke planen, at jeg skal ind være en del af den daglige drift. Det er mere på et strategisk niveau at min rolle bliver, smiler Ole Billum.