Se billederne: Biler, musik og højt til vejrs i Faaborg

Shopping Faaborg og de lokale bilforhandlere kunne vidst ikke have drømt om mere, da de pinselørdag inviterede til bildag i midtbyen.

Pinsesolen havde vristet sig fri af skyerne og sendte tilpas varme ned over de mange glade mennesker, der havde valgt at starte et par fridage med et besøg i Faaborg.

De altid populære Posten, Piloten og Pianisten vandrede rundt i byens gader med harmonika, guitar og vaskebræt – deres musik gik lige i smilehullerne og dansebenene.

Faaborgs brandmænd var også ombejlede hele lørdagen. De var trukket i uniformen og gav folk mulighed for at tage en tur op i deres lift og se Faaborg fra oven. En mavekildrende oplevelse mere end 20 meter over Torvet.

De fire bilforhandlere: Volkswagen Faaborg, Toyota Faaborg, Otte Biler og Faaborg Bil-Center meldte alle lørdag middag om stor tilfredshed med dagen.

Shopping Faaborg formand Lars Jensen kunne også vende tomlen op efter Bildagen i Faaborg. – Dagen har været en succes. Godt vejr og masser af glade mennesker, så kan vi næsten ikke forlange mere, lød fra Lars Jensen.

Foto: Jørn Ungstrup